RiskAssist software
RiskAssist FMEA software bestellen
Hadrion Made in NL

Aanbieding RiskAssist FMEA software

RiskAssist software ondersteunt risicoanalyse volgens FMEA, FMECA, HFMEA of SAFER. De software helpt de analyse te documenteren, en de verbetermaatregelen op te volgen.

Bestellen

Als u op onderstaande knop druk gaat u in zes stappen door de bestelprocedure. Na de laatste bestelstap krijgt u automatisch een bevestiging per e-mail. Uiterlijk de volgende werkdag ontvangt u uw bestelling per e-mail.

Offerte?

Wilt u meer dan 5 licenties bestellen, heeft u andere wensen of heeft u een offerte nodig voor de interne bestelprocedure? Neem dan contact op ....

Opmerkingen:

  1. De software is Nederlands- en Engelstalig (om te schakelen via het BEELD-menu).
  2. De softwareprijs is eenmalig. Hiervoor krijgt u bugfixes en minor updates.
  3. U kunt het installatiebestand downloaden van: www.hadrion.nl/fmea/download. Het installatiebestand kunt u op alle ondersteunde Windows systemen installeren. De licentie beperkt niet het aantal systemen waarop u de software installeert of hoe vaak u dat doet (zie ook de “End User License Agreement”).
  4. Als een gebruiker een nieuwe computer krijgt, kan de software met behulp van het installatiebestand hierop geïnstalleerd worden.
  5. Als de software geïnstalleerd is, moet deze geactiveerd worden, anders werkt ze als een Demo, met beperkte geldigheid.
  6. U koopt een aantal gebruikerslicenties. Elke gebruikerslicentie geeft u het recht de software op alle computers te activeren die door één gebruiker gebruikt wordt. Als u bijvoorbeeld één licentie aanschaft kunt u de software activeren op de desktop-computer en de laptop van de gebruiker.
  7. Activeren geschied door via het HELP-menu bij “Activeren…”, de activeringsinformatie in te vullen die u ontvangt na aanschaf. Indien u dit “licentie en activerings¬document” (PDF-bestand) en het installatiebestand bewaart, kunt u altijd de software opnieuw installeren en activeren.
  8. Het “licentie en activeringsdocument”, is het bewijs dat u licenties voor gebruik van de software heeft gekocht. Tevens bevat het codes, waarmee u de software kunt activeren.
  9. Bij major updates geldt een upgradeprijs. De software zal melden als de mogelijkheid bestaat om betaald te upgraden. U bent niet verplicht betaald te upgraden. U kunt de versie die u op dat moment gebruikt, gewoon blijven gebruiken en zo vaak als u wilt opnieuw installeren.
  10. Met aanschaf van de software gaat u GEEN service-overeenkomst aan met Hadrion. U kunt met uw vragen en problemen altijd contact opnemen. We zullen ons best doen u zo goed mogelijk te helpen.

Prijs € 250,- per gebruiker

Licentie voor één gebruiker € 250,- (excl. BTW). Heeft u deelgenomen aan een workshop risicoanalyse met FMEA dan bedraagt de aanschafprijs voor u: € 175,- (excl. BTW)


Betaling

Na bestelling ontvangt u per e-mail of per post een factuur. Betalingstermijn 14 dagen.


Levering

U kunt de software hier downloaden. Uiterlijk de volgende werkdag na bestelling ontvangt u activeringsinstructies per e-mail.

Besteld u privé, dan ontvangt u de activeringsinstructies na betaling.

Leveringsvoorwaarden...


Systeemvereisten

De software kan geïnstalleerd worden op Windows 7, Windows 8/8.1 of Windows 10

De rapportages kunnen naar Excel geexporteerd worden. Om dit mogelijk te maken moet Microsoft Excel op dezelfde computer geinstalleerd zijn.


End User License Agreement (EULA)

Als u de RiskAssist software installeert of gebruikt, stemt u in met de bepalingen van de End User license Agreement (EULA).

U kunt de tekst van de EULA hier lezen...

Harry